Deterink

Zorgverzekering

Een verzekering voor elke zorgbehoefte

Een zorgverzekering is verplicht voor iedereen die in Nederland woont of werkt. Zo heb jij altijd toegang tot medische zorg, ongeacht je financiële situatie. De basisverzekering dekt jouw standaardzorg, zoals huisartsbezoeken, ziekenhuiszorg, medicijnen en specialistische behandelingen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je aanvullend te verzekeren. Een aanvullende verzekering biedt extra dekking voor zorgkosten, zoals tandheelkundige zorg, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen en buitenlandse medische kosten. Zo kun jij jouw zorgverzekering precies afstemmen op jouw persoonlijke zorgbehoeften.

Zorgverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een zorgverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Of je nu een enkel een basisverzekering wilt of behoefte hebt aan aanvullende zorg, samen bekijken we jouw zorgbehoefte om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51

De kosten van een zorgverzekering

Voor de basisverzekering betaal je maandelijks een premie aan je zorgverzekeraar. Als onderdeel van de zorgverzekering hebben de meeste mensen een verplicht eigen risico van €385, wat betekent dat je dit bedrag zelf moet betalen voordat de verzekering jouw zorgkosten vergoed. Je kunt er ook voor kiezen om een vrijwillig hoger eigen risico te nemen in ruil voor lagere premies. Als je een laag inkomen hebt, kun je in aanmerking komen voor zorgtoeslag, een financiële bijdrage van de overheid om je te helpen bij het betalen van je zorgpremie. Een van onze adviseurs gaat graag met je in gesprek om tot een passende zorgverzekering te komen die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Text

Waarom een adviesgesprek bij Deterink?

 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
 • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Onze mensen

Bij Deterink willen we oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt.

 • Gijs Kamphuis

  Gijs Kamphuis

  Adviseur Particulieren

 • Susanne Tijhuis

  Susanne Tijhuis

  Financieel adviseur particulieren

 • Mischa Grunder

  Mischa Grunder

  Financieel adviseur particulieren

 • Marcel Hofland

  Marcel Hofland

  Financieel adviseur particulieren

 • Ralph Geerdink

  Ralph Geerdink

  Financieel adviseur particulieren

 • Ivo Veelers

  Ivo Veelers

  Financieel adviseur particulieren

 • Peter Postel

  Peter Postel

  Financieel adviseur particulieren